вівторок, 17 травня 2022 р.


У цей світлий та сонячний день вітаю чудовий колектив #4_ліцею з Днем працівників освіти!
Маю за честь працювати саме з Вами. Ваша щоденна праця та самовідданість - неоціненні, високий професіоналізм і націленість на результат, доводить, що лише у такій команді можна здобувати високих досягнень, а спільними стараннями творити справжні освітні дива.
Приємно, що поруч з Вами я і сама щоразу навчаюсь чогось нового. Дякую кожному за знання, мудрість, досвід і душевне тепло. Ви несете світло знань, навчаєте моральних цінностей, прищеплює добро, облагороджуючи наші душі.
Бажаю усім Вам натхнення, терпіння, щирих посмішок ваших вихованців, подяки від батьків. Нехай Вас завжди оточує турбота, тепло і любов учнів, колег, близьких і коханих! Несіть у світ вічний потік знань, добра, досконалості!
❤️
💙💛Спільно, разом до нових перемог!💙💛




Ласкаво просимо!

Сподіваємось, Ви знайдете тут для себе щось цікаве і корисне. Сайт створений для вчителів і батьків. Метою його створення було об'єднання зусиль батьків і вчителів для підвищення ефективності навчання і виховання дітей.

Сайт новий, але з часом буде наповнюватися матеріалом.

  Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надій...