пʼятниця, 8 вересня 2023 р.


 Шукаєте ліцей, де Вашій дитині допоможуть стати самостійною, компетентною, освіченою, впевненою, активною, креативною, щасливою, а сучасні та досвідчені педагоги зрозуміють і підтримають?
Тоді Вам до нас
Наша команда професійних, сертифікованих, кваліфікаційних та компетентних педагогів сприятиме, щоб ваша дитина:✅ розвивалася фізично, емоційно та інтелектуально;✅ критично мислила та аналізувала факти;✅ постійно навчалася та адаптувалася до змін;✅ стала щасливою та успішною особистістю.
В нашому ліцеї створено всі умови для кожного учня, ми навчаємо прозоро, у позитивній атмосфері та завжди готові до діалогу і різноманітних запитань.
Завдяки висококваліфікованим учителям у дітей розвивається критичне мислення, аналітичні здібності та командні навички. А найголовніше, вони вчаться приймати рішення та нести за них відповідальність. Що є основою для успішного майбутнього.
Прийом документів до групи раннього розвитку з дошкільної підготовки особистості "SMART START" розпочинаємо з 11 вересня з 9:00 до 13:00 год у приймальні Вінницького ліцею 4, 2 поверх. При собі мати закладу копію свідоцтва про народження дитини.

  Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надій...